Dela på Facebook

Vi söker en ny kollega!


Leg fysioterapeut/sjukgymnast

Jernvallen Multicenter Rehabklinik AB söker med intresse en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser även fram mot att få ansökningar från nyexaminerade/nylegitimerade, som kan bidra med ny positiv energi/kompetens.
Du som söker anställning är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har ett brinnande intresse för funktionell rehabilitering och kontinuerlig utveckling. Du har stort engagemang i varje patientbemötande och vill göra skillnad för patienten. Du vill och kan hålla i hela rehabprocessen från undersökning till aktiv funktionell träning. Meriterande är om du har utbildning inom redcords neuracmetod och/eller har stort intresse att utvecklas inom området. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, engagemang, intresse av funktionell rehabilitering och samarbetsförmåga med kollegor.
 
Välkommen med din ansökan inkluderande ditt CV och personliga brev. Intervjuer sker löpande med hänsyn till semestrar och tjänsten kommer att tillsättas då vi hittar lämplig person med passande intresse och engagemang. Under sommaren kan det dröja upp till ca 3 veckor innan mailbekräftelse på en ansökan.
Skicka din ansökan via e-post till mattias@jernvallenmulticenter.se
Ange referens Leg Fysioterapeut i ämnesraden.
 

Kontaktpersoner

Ola Rehn, Leg Fysioterapeut, ola@jernvallenmulticenter.se 
Ove Lind, Leg Kiropraktor, ove@jernvallenmulticenter.se 
Mattias Qvist, Leg Fysioterapeut, mattias@jernvallenmulticenter.se